campertuin-veleuwe-noord

Vijf gangen genieten - Campertuin Veluwe Noord

Ja, Astrid en John zijn net zo leuk en toegankelijk als op de mail al bleek. Ja, hun Campertuin Veluwe Noord is net zo mooi ingericht als de foto’s op hun facebookpagina laten zien. En ja, wat een ontspannen plek om te zijn.

Mijn man en ik zijn toch al redelijk prof als het gaat om leuke camperplaatsen, maar als we de Campertuin oprijden is het wauw! Ontzettend ruime plekken, met alle een strookje tuin. Weelderige, kleurrijke planten, hier en daar een kaboutertje zelfs. Door andere gasten achtergelaten? Een mooie natuurlijke omheining. En: we zijn er niet alleen om de Campertuin te ervaren, we hebben nog een ‘hoger’ doel.

Diner bij de camper

Eens in de zoveel tijd bieden Astrid en John namelijk, in eendrachtige samenwerking met het nabijgelegen restaurant Amuse, een vijfgangen diner aan. De hele middag is het voelbaar, er staat iets gaafs op stapel. Begonnen in coronatijd om het restaurant wat omzet te bieden, dat moest immers dicht, daarna geprolongeerd. De avond begint met een gezellig eigen borreltje, of sapje, bij de ingang naar de Tuin. Elkaar leren kennen, een praatje, een lach, de amuse wordt aangeboden en na een tijdje worden we zachtmoedig naar onze camper geleid.

We zitten heerlijk in het zonnetje, als we zien dat de overburen in de schaduw zitten. Zij hebben ochtendzon, wij avondzon. Dus ik ga naar ze toe, ‘Hebben jullie zin om bij ons te komen zitten?” Dat hebben ze zeker. Zo wordt onze avond nóg gezelliger. Wat fijn om te delen!

De ene gang na de andere komt voorbij, samen met hele mooie wijnen. Hemeltje wat lekker, vooral van de intense rode wijn gaan mijn ogen even dicht. Erg leuk gedaan ook: flessen wijn in een melkmandje, de vaat wordt afgehaald met een grote kruiwagen, als herinnering een roze roos in een flesje. Dit alles met een warm praatje en vanzelfsprekende gemoedelijkheid. We hebben geluk met het weer, kunnen de hele avond buiten zitten. Bij slechter weer zit je in je camper en dan wordt daar alles aangereikt. Wat een aanrader, wat een tof en lekker concept.


We komen terug

De volgende ochtend valt het ons zwaar om weg te gaan. De meeste gasten maken er een fijn weekend van maar op ons wacht nog een andere, eveneens erg leuke, afspraak. Met onszelf spreken we af, hier komen we terug!

De Campertuin Veluwe Noord vind je in Oldebroek. Hun website is Campertuin.com en op facebook zijn te ze vinden onder Campertuin Veluwe Noord. Voor prijzen zie hun website. Bos vlak bij, evenals water. Dus ook een prachtige uitvalsbasis om te fietsen en wandelen.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.